Vacature Interim Finance Professional, Landelijk

FTE:
Full time

Kasparov Interim Financials is een bemiddelingsbureau voor finance professionals. We bemiddelen in financiële functies in de regio’s Brabant en Randstad en enkel in de profitsector. Inmiddels bestaan we ruim 6 jaar en in korte tijd zijn we uitgegroeid tot een gewaardeerde speler met aansprekende klanten, zoals Boskalis, Unilever, Driscoll's, BMW, Smurfit Kappa, Essent, VDL, elho, Xenos en veel MKB-relaties. Meer informatie vind je op: www.kasparov.nl.

Op dit moment bestaat het team van Interim Financials uit gedreven professionals en vanwege onze groeiambitie zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Meer informatie over de identiteit en ambitie kan je vinden via deze link. Als interim finance professional word je ingezet op uitdagende interim opdrachten. We bieden je hierbij een vast salaris, een auto van de zaak, een bonusregeling, veel afwisseling en volop persoonlijke ontwikkeling door een professioneel trainingsprogramma en uitstekende begeleiding.

Kasparov is een finance professional verantwoordelijk voor het succesvol vervullen van interim opdrachten. Denk hierbij aan een rol als interim (assistent) controller, interim business controller, interim financieel medewerker en interim finance manager. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in Zuid-Nederland en de Randstad en de opdrachten duren gemiddeld 6 tot 12 maanden. Bij interesse vertellen we je uiteraard graag meer over de opdrachten die we in de afgelopen jaren tot een goed einde hebben gebracht.

Kasparov Interim Financials is nauw verbonden met Kasparov W&S. Samen vormen we een hecht team en regelmatig trekken we er gezamenlijk ook op uit. Zo gaan we jaarlijks op stedentrip, organiseren we geregeld een borrel en is iedereen aanwezig in de skybox bij Breda Live. Bekijk onze Media & Events pagina door hier te klikken.

Wie zoeken we?

 • Je hebt minimaal een HBO/WO diploma (financieel-economisch) en 0-5 jaar relevante werkervaring;
 • Je vindt het leuk om je verder te ontwikkelen door een kijkje te nemen in de keukens van diverse bedrijven;
 • Je bent ondernemend en opereert uitstekend zelfstandig;
 • Je wilt een opdracht per se tot een succes maken;
 • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid, die weet wat het betekent om de ambassadeur te zijn van een bedrijf;
 • Dienstverlenend zijn is een tweede natuur voor je, maar ook inhoudelijk ben je sterk.

Wat bieden we?

 • Een erg uitdagende, afwisselende functie in een dynamische omgeving;
 • Een trainingsprogramma, coaching traject, uitstekende begeleiding en eventueel opleidingen om jezelf te ontwikkelen;
 • Marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden (auto van de zaak, bonus, pensioenregeling, onkostenvergoeding, etc.).

Goed te weten:

 • Wij zoeken kandidaten die fulltime inzetbaar zijn, parttime is niet bespreekbaar;
 • Bij interim klussen is tot 1 uur reistijd (enkele reis) normaal;
 • Opdrachten duren doorgaans niet langer dan 1 jaar;
 • We brengen je graag in contact met referenties van Kasparov om meer te weten te komen over onze werkwijze.

Reageren:

Spreekt dit je aan en sluit je profiel aan, dan komen we graag met je in contact. Bij voorkeur ontvangen we een e-mail met je CV en een (korte) motivatie, waarin je aangeeft waar jouw kwaliteiten liggen. We zullen altijd binnen een week reageren en je bij geschiktheid uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Daarin gaan we dieper in op de functie en jouw profiel.

Contactpersoon: Ramon van der Rest

E-mail: ramon@kasparov.nl