Trainee adviseur bedrijfsvoering bij Infinite Financieel

Wil jij jouw kennis over financiën en bedrijfsvoering inzetten voor het Nederlandse onderwijs? Solliciteer dan voor het traineeship bij Infinite Financieel en ga aan de slag als adviseur bedrijfsvoering!

Infinite Financieel zoekt talentvolle, ambitieuze starters die vanaf september 2018 aan de slag willen als trainee. Een groeikans voor sterke, aansprekende persoonlijkheden die zich in tien maanden tijd willen ontwikkelen tot adviseur bedrijfsvoering, financiën en strategie in het funderend onderwijs.

Werken bij Infinite Financieel

Als trainee bij Infinite Financieel krijg je de kans om jouw kennis over bedrijfsvoering en financiën in te zetten voor het Nederlandse onderwijs. In tien maanden kom je alles te weten over het reilen en zijlen van de bedrijfsvoering van onderwijsinstellingen. Vanaf dag 1 treed je op als adviseur en leer je de kneepjes van het adviesvak. Samen met collega’s reis je het hele land door voor uiteenlopende opdrachten. Denk hierbij aan risicoanalyses, analyses van de financiële positie, fusietrajecten en onderzoeksvragen aangaande de financiële gevolgen van innoverend beleid. Of loop een half dagje mee met één van de interim-controllers van Infinite Financieel.

De concrete invulling van het traineeship is mede afhankelijk van jouw talenten en wensen. Er is volop ruimte om je eigen ontwikkelroute te kiezen en die samen met je collega’s vorm te geven. Een mentor helpt je met het behalen van je persoonlijke doelstellingen, ondersteunt je in je ontwikkeling en geeft advies over je loopbaanplanning.

Traineeprogramma met Penta Rho, B&T en Fenom

Als trainee ben je niet alleen werkzaam bij Inifinite Financieel, maar participeer je ook in een traineeprogramma met Penta Rho, B&T en Fenom: eveneens onderwijsadviesbureaus. Je volgt een gezamenlijk traineeprogramma, waarin lerend meewerken en professionalisering een belangrijke rol spelen. Vanaf het begin van het traineeship doorloop je samen met de andere trainees een scholingsprogramma en leer je van en met elkaar. Dit scholingsprogramma bestaat onder meer uit intervisiebijeenkomsten, vaardigheidstrainingen en de oude vertrouwde werkcolleges. Ten slotte word je betrokken bij samenwerkingsprojecten van onze vier bureaus; een mooie kans om je perspectief nog verder te verbreden.

Wie zoeken wij:

Voor dit traineeship zoeken we energieke, sterke persoonlijkheden met ambitie en talent die willen groeien als professional en mens. We hebben geen vastomlijnd functieprofiel, maar er zijn wel wat voorwaarden waaraan je in elk geval dient te voldoen.

  • Een afgeronde WO-opleiding, een achtergrond in bedrijfskunde of bedrijfseconomie is een pre.
  • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en kunt goed het overzicht bewaren;
  • Je hebt affiniteit met cijfers;
  • Je kunt samenwerken, bent initiatiefrijk en communicatief vaardig;
  • je bent ondernemend, je toont eigenaarschap en neemt verantwoordelijkheid; zeker ook als het je eigen loopbaan betreft;
  • je hebt hart voor het onderwijs en belangstelling voor de belangrijkste ontwikkelingen in deze sector.

Wat bieden wij:

  • Veel flexibiliteit: thuiswerken is geen probleem en je werktijden kun je grotendeels zelf bepalen
  • Doorgroeimogelijkheden: Infinite Financieel is een kleine organisatie waarin doorgroeien geen uitzondering, maar de regel is.
  • Een afwisselende werkweek
  • Een marktconform salaris

Maak jij het verschil?

Zoeken wij jou? En wil jij het verschil maken binnen een van onze bureaus en voor ons mooie onderwijs? Solliciteer dan door je cv en een motivatiebrief op te sturen naar rwit@infinitebv.nl. Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om trainee te zijn bij Infinite Fiinancieel? Neem dan een kijkje op www.traineeworden.nl of neem contact op met Amarens Veeneman (aveeneman@infinitebv.nl – 06-12056396) of Iris Zeldenrijk (izeldenrijk@infinitebv.nl – 0612058122). We zien je reactie graag uiterlijk 25 juni 2018 tegemoet!