Ondernemende Projectmanager

83% van alle studenten heeft de ambitie om zelf te ondernemen, en maar weinigen grijpen daadwerkelijk de kans, hoe zit dat voor jou?

FRISSE BLIKKERS

zijn energieke jonge professionals met WO werk- en denkniveau en maximaal 5 jaar werkervaring. Eén ding hebben zij gemeen. De drang om te ondernemen. In een traject van 3 ½ jaar ga je dat verder ontwikkelen. 3 tot 4 dagen werk je bij grote zakelijke dienstverleners als Jacobs Douwe Egberts, Nuon of de Belastingdienst. Daarnaast werk je aan je ondernemerschap door opdrachten, in een team acquisitie doen en het uitbreiden van je zakelijke netwerk. Daarnaast ontwikkel je je talent verder door middel van trainingen, opleidingen en coaching in het FRS opleidingsprogramma. Frisse Blikkers zullen plaatsnemen in een blik, welke zich richt op één specifiek thema.

ONZE BLIKKEN

Frisse Blikken heeft geen afdelingen, maar blikken die bruisen van energie rondom één specifiek thema. Ieder blik richt zich op verschillende projecten binnen dit onderwerp.

Als ondernemende junior projectmanager sluit je aan bij één van onze zes blikken: New Generation Talent, New Generation Marketing, Fresh Experiences, Fresh Analytics, Gaming & Gamification en Born Digital.

DROOM

83% van alle studenten heeft de ambitie om zelf te ondernemen, en maar weinigen grijpen daadwerkelijk de kans. Frisse Blikken bestaat om dit talent te versnellen en daarmee organisaties te helpen. Want moderne organisaties staan juist te springen om de frisse blik van jonge professionals. Als Frisse Blikker krijg je de mogelijkheid om jouw ondernemersdroom waar te maken, door in een ondernemende rol ervaring op te doen voor je toekomstige bedrijf.

INGREDIENTEN

De kans om je eigen ondernemerschap te ontwikkelen en voor grote organisaties te werken, bieden we in een fulltime dienstverband met de volgende ingrediënten:

1.Werk & Inkomen
Bestaande uit een vast (marktconform) basissalaris + variabel salaris (10% van je eigen omzet) van +/- €3500,-; 25 vakantiedagen en Het Nieuwe Werken inclusief MacBook, iPhone en OV-kaart;
 

  1. Opleiding & Afleiding

Een uitgebreid driejarig opleidingsprogramma met 28 hoogwaardige trainingen op gebieden als ondernemerschap en professionaliteit, een buddy, een intervisiegroep, een mentor en een externe coach; Wat je er standaard bij krijgt is een werkplek die we de Blikhut noemen. Daar zullen we je overigens het grootste gedeelte van de tijd niet zien, want dan zit je bij een opdrachtgever. Wel heb je er op vrijdag grote kans om je overenthousiaste en mega-energieke collega’s er tegen het lijf te lopen en met ze te praten op de vrijdagmiddagborrel of over de gezellige wintersportreis.

Interesse?

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Ester Geschiere (EsterG@frisseblikken.com). We nodigen je graag uit om te solliciteren en wie weet tot ziens!