Junior Controller

Jouw functie

Als onderdeel van de afdeling control draag je bij aan het opstellen van reguliere en incidentele managementrapportages aan directie en management van business units. Je werkt samen met collegae controllers en ondersteunt hen in hun verantwoordelijkheid voor een bepaald aandachtsgebied (bijvoorbeeld een business unit, klant- en product rentabiliteit, cost control, externe verslaggeving, business cases en pricing/offertes). Je haalt energie uit de interactie met finance collega’s en het management bij de totstandkoming van je producten en het bereiken van impact in de business.

Jouw afdeling

De afdeling Finance &Control kent twee onderdelen: Business & Financial Control en Financial Shared Service Centre. Bij F&C krijg je te maken met PGGM in de volle breedte. Wij zijn sterk betrokken bij zowel de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf als bij de nieuwe ontwikkelingen. De afdeling zelf is ook in beweging, op weg naar een optimale inrichting en werkwijze.

Speerpunt binnen F&C is Integraal Performance Management. Vanuit de coöperatieve basis van PGGM en het streven naar een waardevolle toekomst voor pensioenfondsdeelnemers en coöperatieleden gaan financieel rendement en niet-financieel rendement daarbij hand in hand. Ten aanzien van beide aspecten  verzorgt F&C geïntegreerde rapportages als sturingsinstrument voor het management en ter verantwoording aan stakeholders. Bovendien wordt vanuit dezelfde insteek vorm gegeven aan de opzet en het proces van businessplanning en het resulterende meerjarenplan.

Profiel

 • Je beschikt over WO werk- & denkniveau, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde;
 • Je hebt tussen de 2 tot 4 jaar werkervaring;
 • Het gaat om een fulltime functie van 36 uur;
 • Je bent een expert in gebruik van Excel en Power Point;
 • Je hebt uitstekende interpersoonlijke, communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt het vermogen om oprechte verbinding aan te gaan met medewerkers van diverse afdelingen, niveaus en disciplines;
 • Gericht op effectiviteit  (als product van acceptatie en kwaliteit) in contacten met  medewerkers en management;
 • Je hebt veerkracht;
 • Je hebt een creatieve, innovatieve en proactieve manier van denken;
 • Je bent gedisciplineerd en secuur;
 • Je hebt drive, positieve energie en bovenal ben je iemand die plezier in het werk heeft.

Wij bieden

Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om jezelf en je vakmanschap te ontwikkelen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons moderne en robuuste arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning. En mogelijkheden om werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten waarde aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten waarde aan het opereren met respect voor mens en omgeving.

Meer weten?

Neem dan contact op met Vincent Mossing, Recruiter op 030 - 277 1986.

Solliciteer