Financieel Analist / Junior Adviseur

Vanwege groei van ons expertisegebied “treasury”, zijn wij op zoek naar een gedreven analist met de potentie om door te groeien tot adviseur.

Functieomschrijving
Als financieel analist werk je nauw samen met de treasury adviseurs. Je stelt risicoanalyses op en werkt financieringsvoorstellen uit. Hierbij onderhoud je contacten met opdrachtgevers en banken. Je vervult een belangrijke rol in de voorbereiding van de treasurycommissies en gaat met de treasury adviseurs mee naar onze klanten. Daar worden onder andere de rapportages, financieringsvoorstellen en rente informatie besproken en waar nodig acties in gang gezet. We zoeken iemand die het leuk vindt om naast de dagelijkse werkzaamheden ook bezig te zijn met verschillende projecten. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het waarderen van financiële instrumenten, het modelleren van herstructureringsvraagstukken of marktanalyse.

Profiel ideale kandidaat

 • Je hebt een WO-opleiding afgerond, bij voorkeur een bedrijfseconomische richting

 • Je hebt gevoel voor cijfers en hebt analytisch inzicht

 • Kennis van treasury en financiële markten en goede adviesvaardigheden zijn een pré

  Gewenste competenties:

 • Goed kunnen luisteren, oprechte aandacht voor klanten

 • Integer en toegewijd aan je vak

 • Proactieve instelling

 • Pragmatisch en oplossingsgericht

   

  Thésor biedt

  In ruil voor jouw inzet, bieden wij je een informele werkomgeving, collegialiteit, variatie in werkzaamheden, opleidingsmogelijkheden (bijvoorbeeld CFA) en doorgroeimogelijkheden naar de functie van treasury adviseur. Dit alles binnen een ruime mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Binnen Thésor kom je terecht in een hecht en enthousiast team van professionals, die elkaar graag ondersteunen om het beste voor de klant te realiseren.

   

  Bedrijfsprofiel

  Thésor, gevestigd in Zeist, is al bijna 20 jaar specialist in treasury en biedt haar klanten financiële dienstverlening gericht op het oplossen van financierings- en risicovraagstukken. Onze klanten zijn met name kapitaalintensieve maatschappelijke organisaties als woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, nutsbedrijven en decentrale overheden in heel Nederland. We beheren een portefeuille van circa € 30 miljard aan financiële contracten waarvoor wij een  “state of the art” treasury omgeving hebben ingericht. Wij geloven in de toegevoegde waarde van een professionele treasury. Samen met onze opdrachtgevers bouwen we aan een financieel gezonde publieke sector.

   

  Informatie en solliciteren  

 • Verdere informatie over Thésor kun je vinden op www.thesor.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ynso Bart van der Meer (088 44 24 225). Wanneer je belangstelling hebt voor deze functie, ontvangen wij graag je motivatie met CV. Stuur deze dan ter attentie van Liesbeth de Bruin: lb@thesor.nl.