Beginnend assistent accountant RA

Zoek jij een goede start van je carrière? Wil je een uitdagende werkplek waar je een uitstekende accountant kunt worden? Of werk je al enige tijd en ben je op zoek naar meer uitdaging, meer ruimte voor groei en meer eigen verantwoordelijkheden? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat houdt de functie in?

Als beginnend assistent-accountant werk je samen in een team met gedreven en enthousiaste collega’s die samen de MTH-missie hebben om de beste onafhankelijke partner van ondernemers en bestuurders te zijn. Je verricht uiteenlopende controlewerkzaamheden voor onze klanten en krijgt daarbij veel coaching van collega’s om jou het vak van registeraccountant te leren. De lijnen zijn kort en kennis delen we graag. Daar wordt ons team beter van. Je krijgt al snel de ruimte en verantwoordelijkheid om zelf contact te onderhouden met onze klanten. Kortom, een mooie (eerste) stap in je carrière. Van jou vragen we de inzet en ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige professional.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

 • Je controleert de jaarrekeningen en signaleert ontwikkelingen bij de klant
 • Je stelt (onder begeleiding) financiële verantwoordingen op
 • Je biedt ondersteuning bij diverse bijzondere opdrachten
 • Je houdt je collega’s in het team op tijd en goed op de hoogte over de voortgang of status van de opdrachten en communiceert tijdig met onze klant


Wij zoeken een collega die:

 • Beschikt over een (bijna) afgeronde VWO / HBO / WO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie en studerend is voor RA of voornemens is om op korte termijn met deze studie te starten
 • 0-3 jaar werkervaring heeft in de controlepraktijk
 • Een enthousiaste en leergierige teamplayer is
 • Initiatief durft te nemen en communicatief vaardig is (in woord en geschrift)
 • Nauwkeurig kan werken en daarbij klant- en resultaatgericht is
 • Bereid is om te reizen en beschikt over een geldig rijbewijs B
 • De kwaliteitscultuur van MTH onderschrijft


Wat bieden wij jou?

Naast een uitdagende en afwisselende functie, bieden we je een prachtige start van je carrière in een organisatie waar je volop de ruimte en ondersteuning krijgt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te kunnen ontwikkelen. We geloven in veel regionale samenwerking op onze kantoren, met korte lijnen en een informele sfeer. Werkplezier is voor ons een belangrijke doelstelling, zodat je als MTH’er dagelijks met ‘een goed gevoel’ aan de slag kunt. Dat is goed voor jou, voor je team en goed voor onze klanten.

 • Vanuit een persoonlijk opleidingsplan helpen we je met trainingen en coaching om het beste uit jezelf te halen
 • Vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn voor ons twee belangrijke kernwaarden. Dat betekent dat je bij ons al snel met de klant aan tafel zit en ruimte krijgt om te groeien in je carrière.
 • Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk
 • We bieden een marktconform salaris en flexibele werktijden

Reageer nu!
Ben je enthousiast? Solliciteer dan via onze website www.werkenbijmth.nl!  
Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met Marloes Renting, Recruitment adviseur, 0527-613841, m.renting@mth.nl. Meer informatie over MTH vind je op www.mth.nl.

Past deze functie niet helemaal bij jou maar wel bij iemand anders die je kent? Stuur deze vacature dan gerust door en stuur zelf een open sollicitatie. Bij MTH staan we altijd open voor talent!

MTH

Wij zijn MTH accountants en adviseurs. Vanuit 18 vestigingen in Noord- en Midden Nederland zijn wij actief op het gebied van accountancy, belastingadvies, corporate finance, salaris- en HR advies. Als trusted advisor adviseren we onze klanten optimaal zodat zij met ‘een goed gevoel’ hun beslissingen kunnen nemen. We werken voor MKB ondernemers in diverse sectoren waarbij iedere klant zijn eigen specifieke vragen heeft. Dat maakt werken bij MTH divers en persoonlijk. Kies daarom voor werken bij MTH met dagelijks ‘een goed gevoel’!

Nieuwsgierig geworden over wat MTH nog meer te bieden heeft? Bekijk en like dan onze facebookpagina en blijf op de hoogte van al onze updates.