Rembrandt Fusies & Overnames

Rembrandt Fusies en Overnames (F&O) is een van de grootste onafhankelijke organisaties in Nederland op het gebied van fusies en overnames. Rembrandt F&O is een onderdeel van de Rabobank Groep en heeft als kernactiviteit advisering en begeleiding bij koop en verkoop van niet-beursgenoteerde ondernemingen. Typische klanten van Rembrandt F&O zijn directeur-grootaandeelhouder (DGA’s), ondernemers en familiebedrijven. Onze focus ligt op transacties met een omvang tot € 75 miljoen.

Profiel

Onze projectleiders beschikken over jarenlange ervaring en hebben ieder een groot aantal succesvolle transacties gerealiseerd. Samen met de projectmedewerkers bij Rembrandt F&O vormen zij een hecht team, waarbij veel aandacht is voor zowel de persoonlijke ontwikkeling als de ontwikkeling van de organisatie. Als stagiair/trainee word je direct actief betrokken bij diverse opdrachten en ben je een volwaardige gesprekspartner voor de klant en de projectleider.

Rembrandt F&O maakt nog steeds een groei door. Op onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven is dan ook ruimte voor nieuwe collega's. Wij zijn op zoek naar talenten die recent zijn afgestudeerd in (bij voorkeur) bedrijfskunde of economie, dan wel maximaal twee jaar relevante werkervaring hebben.
Wij zoeken teamplayers die:
• goed cijfermatig inzicht hebben;
• met twee benen op de grond staan;
• affiniteit hebben met ondernemers;
• affiniteit hebben met het vakgebied (Corporate Finance, M&A, F&O)

Wij bieden een steile leercurve met ons unieke Fusies en Overnames-traineeship. Dit traineeship duurt 18 maanden en gedurende deze periode werk je als projectmedewerker aan een breed scala aan projecten in diverse branches, met veel eigen verantwoordelijkheden en klantencontact. Daarnaast neem je deel aan een intensief opleidingstraject, zowel intern als extern, dat ingaat op alle facetten van het vakgebied.

Tevens heeft Rembrandt F&O ruimte voor gemotiveerde studenten die wij een gecombineerde afstudeer/ meeloopstage kunnen aanbieden.
Meer informatie over ons Fusies en Overnames-traineeship, onze vacatures, onze organisatie en onze online sollicitatieprocedure vind je op www.rembrandt-fo.nl.
 

Na de afronding van mijn Master Business Administration aan de VU kwam ik in contact met Rembrandt. Na 3 maanden stage mocht ik blijven en daar ben ik nog steeds erg blij om. Wat mij gelijk aansprak bij Rembrandt is de goede begeleiding om jezelf snel te kunnen ontwikkelen, de diversiteit aan opdrachten waar je met projectleiders aan werkt, de verantwoordelijkheid die je vanaf het begin krijgt en de goede sfeer binnen het bedrijf.

- Wouter Jolie – Consultant bij Rembrandt Fusies & Overnames

Junior Consultant

Als junior consultant ben je betrokken bij het gehele overnameproces. Van kennismakingsgesprek tot het tekenen van een overnamecontract. Wat mij voornamelijk trekt is de diversiteit van opdrachtgevers in de verschillende sectoren. Op deze manier krijg je veel inzicht in bedrijven en hoe zij winstgevend en onderscheidend zijn. Verder heb je veel persoonlijk contact met de ondernemer en zie je direct resultaat van het gedane werk. Ieder project verloopt verschillend, maar heeft altijd een duidelijke kop en staart. Dit maakt het werk elke dag weer uitdagend. Ook wordt binnen Rembrandt veel aandacht besteedt aan de commerciële aspecten en volg je trainingen op het gebied van o.a. presentatie en acquisitie. Deze trainingen zijn leuk, nuttig en direct toepasbaar in de praktijk.
De collega’s bij Rembrandt zijn toegewijd en iedereen is altijd bereid om elkaar te helpen. Een transparante organisatie, met directe communicatie en feedback. Verder is Rembrandt gericht op leren en verbeteren, iets waar je als medewerker ook direct aan bij draagt. Ik leer hier iedere dag bij, dit maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Rembrandt is een groeiende organisatie, waarbij kwaliteit zeer hoog in het vaandel staat, dit maakt Rembrandt een aantrekkelijke werkgever. Verder is het prettig om met een groep gemotiveerde collega’s samen te werken maar ook samen te proosten op de successen!'
Wie een nog beter beeld van werken bij Rembrandt wil krijgen kan een bedrijfsvideo bekijken.