Kasparov

Kasparov, de intermediair in financials

Bij Kasparov richten wij ons enkel op de bemiddeling van financials in het bedrijfsleven. Door dit bewust gekozen specialisme kunnen wij zowel voor de financial als ook voor onze klanten een volwaardig gesprekpartner zijn. Wij werken voor mooie opdrachtgevers welke voornamelijk in de Randstad en Brabant zijn gevestigd. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, van dienstverlener tot aan scheepsbouwers en van kleine MKB’ers tot aan grote multinationals.

Ben jij een ambitieuze financial en op zoek naar een mooie (eerste) baan, dan komen wij bij Kasparov graag met je in contact. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of naar een interim rol waarbij je via Kasparov aan de slag gaat bij verschillende bedrijven, Kasparov heeft je veel te bieden.             

Vast: Via bemiddeling brengen wij klanten in contact met top financials. Na een kennismaking met een van onze medewerkers stellen we je bij een match graag voor aan onze opdrachtgever. Vervolgens treed je, wanneer beide partijen enthousiast zijn, in dienst bij onze opdrachtgever als volwaardig werknemer van dit bedrijf.

Interim: Wanneer jij start als interim finance professional kom je bij Kasparov op de loonlijst te staan. Vanuit Kasparov vervul je op projectbasis verschillende opdrachten (tussen de 3 en 9 maanden) bij onze klanten. Zie het als geoorloofd jobhoppen. Als interim professional zie je in een korte tijd veel verschillende finance aspecten bij diverse bedrijven.  

Door de huidige aantrekkende economie hebben wij volop kansen over de gehele financiële sector, van starter tot aan CFO.

Onze manier van zakendoen

Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke. Een persoonlijk verhaal zegt vaak veel meer dan een CV. Het interessante is dat twee identieke CV’s, twee compleet verschillende persoonlijkheden kunnen zijn. Om deze reden spreken wij alle kandidaten die we voorstellen bij onze opdrachtgevers eerst zelf. Maar ook op het moment dat wij een opdracht krijgen gaan wij niet meteen vol aan de slag, maar gaat er altijd eerst een consultant van ons in gesprek met deze klant. Vervolgens proberen wij de match tussen klant en kandidaat niet enkel op theoretisch vlak, maar ook op persoonlijk vlak te maken.

Meer informatie

Bij interesse kun je contact opnemen met Jaco de Pee, Recruiter bij Kasparov. Hij is bereikbaar op het telefoonnummer 076-5145705 of via jaco@kasparov.nl

Voor meer informatie over ons en alle actuele vacatures verwijs ik je graag door naar www.kasparov.nl. Voor updates over ons bedrijf alsmede onze vacatures kun je ook de Kasparov LinkedIn pagina in de gaten houden.